خیار شور درجه ۲ امتیس

درباره محصول

خیاردارای مواد ازته و هیدروکربنه و مواد گوگردی و کمی چربی , دارای املاحی از قبیل منگنز, کربنات کلسیم , سلولز است.
خیار ملین است.
خیار از نظر طب قدیم ایران سرد است و خنک کننده بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند.
مواد غذایی خیار خیلی کم است و سلولز زیاد دارد.
خیار دارای ویتامین‌هایA و B و C و کلروفیل و ده نوع املاح معدنی است.

ارزش غذایی در هر ۳۰ گرم

انرژی
6.39کیلو کالری
قند
گرم۰/۱۲
چربی
گرم۰۶/.
نمک
گرم۰/۹۳
اسید چرب ترانس
0